Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Vastaanotto avoinna myös iltaisin ja lauantaisin

Otan vastaan arkisin kello 10-20 ja lauantaisin kello 12-15. Vapaat ajat selviävät helpoimmin sähköisen ajanvarauksen kautta, mutta varauksen voi tehdä myös tekstarilla, sähköpostitse tai puhelimitse. Kaikki ilta- ja lauantaiajat eivät kuitenkaan näy sähköisessä varauslistassa, joten niitä kannattaa kysellä erikseen. 

Vastaanotolle esteetön kulku

Vastaanotto sijaitsee katutasossa eikä portaita ole, joten olet tervetullut myös rollaattorin tai pyörätuolin kanssa eivätkä lastenrattaatkaan ole ongelma.

Saattaja voi tarvittaessa odottaa mukavasti odotushuoneessa tai tulla mukaan hoitohuoneeseen.

Ulko-oven eteen pääsee autolla ja siihen saa hetkeksi pysähtyä, joten potilaan voi tuoda autolla aivan oven eteen.

6D-teippauksella helpotusta kipuihin

Olen ottanut käyttöön uudentyyppisen kinesioteipin, jolla esimerkiksi lymfakiertoa voidaan tehostaa. Uutuudesta enemmän kinesioteippaus-sivulla,

 

Potilastietojen käsittely ja tietosuoja

Ensimmäisen käyntisi yhteydessä sinulta kysytään potilastietoja (nimi, sosiaaliturvatunnus, yhteystiedot ja tiedot annetuista hoidoista). Lisäksi käyntiesi yhteydessä kirjataan antamaasi tietoa terveydentilastasi sekä annetuista hoidoista ja niiden vaikutuksista. Potilastiedot tallennetaan Finnish Net Solutions Oy:n Diarium-järjestelmään Suomessa sijaitsevalle palvelimelle. Tietoliikenne on salattu. Antamasi yhteystiedot säilytetään lisäksi paperimuodossa lukitussa tilassa eikä niitä luovuteta sivullisille.

Potilastietojen keräämisestä ja niiden säilyttämisestä on määrätty sosiaali- ja terveysministeriön asetuksella 298/2009

Tietoja ei luovuteta sivullisille, mutta voit itse pyytää omat tietosi tarkastettaviksi.

Antamaasi sähköpostiosoitetta ei käytetä suoramarkkinointiin. Mahdollisen uusintakäynnin tarpeesta kuitenkin muistutan sinua.

Sähköinen ajanvarausjärjestelmä ostetaan ulkoisena palveluna Fonecta Oy:ltä, joka vastaa sen tietoturvallisuudesta.