Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Vastaanotto avoinna myös iltaisin ja lauantaisin

Otan vastaan arkisin kello 10-20 ja lauantaisin kello 12-15. Vapaat ajat selviävät helpoimmin sähköisen ajanvarauksen kautta, mutta varauksen voi tehdä myös tekstarilla, sähköpostitse tai puhelimitse. Kaikki ilta- ja lauantaiajat eivät kuitenkaan näy sähköisessä varauslistassa, joten niitä kannattaa kysellä erikseen. 

Vastaanotolle esteetön kulku

Vastaanotto sijaitsee katutasossa eikä portaita ole, joten olet tervetullut myös rollaattorin tai pyörätuolin kanssa eivätkä lastenrattaatkaan ole ongelma.

Saattaja voi tarvittaessa odottaa mukavasti odotushuoneessa tai tulla mukaan hoitohuoneeseen.

Ulko-oven eteen pääsee autolla ja siihen saa hetkeksi pysähtyä, joten potilaan voi tuoda autolla aivan oven eteen.

6D-teippauksella helpotusta kipuihin

Olen ottanut käyttöön uudentyyppisen kinesioteipin, jolla esimerkiksi lymfakiertoa voidaan tehostaa. Uutuudesta enemmän kinesioteippaus-sivulla,

 

Osteopatia

Kehon rakenteet muodostavat toiminnallisen kokonaisuuden. Muutokset näiden rakenteiden toiminnassa häiritsevät hermoviestintää, verenkiertoa ja aineenvaihduntaa ja altistavat näin kehon erilaisille sairauksille. Jos pienikin osa kehosta toimii huonosti, se häiritsee kehon kokonaisuuden toimintaa.

Elimistö pyrkii aina parantamaan itsensä. Osteopatian tavoitteena onkin poistaa kehon epätasaisen kuormittumisen seurauksena syntyneitä, erilaisia oireita aiheuttavia tervehtymisen esteitä. Näin elimistö voi saavuttaa riittävän tasapainon ja terveyden. Osteopatialla ei hoideta vain oiretta, vaan pyritään poistamaan oireen syy.

Osteopaatti aktivoi kehon omat, parantavat voimavarat käsittelemällä sitä manuaalisin tekniikoin. Hoito aktivoi kehon fysiologian edistämään parantumista – kaikki hoidon tulokset eivät näin ollen tunnu välittömästi hoidon jälkeen. 

Osteopaattinen hoito on hellävaraista ja yleensä kivutonta.

Paranemisprosessi saattaa aiheuttaa erilaisia hoitoreaktioita - esimerkiksi väsymystä, lihas- tai nivelkipua, lievää pahoinvointia, ihoreaktioita tai mielialan vaihteluita - jotka ovat merkkinä kehon lisääntyneestä aktiivisuudesta ja usein välttämättömiä kuona-aineiden poistumisen kannalta. Hoitoreaktiot katoavat parissa päivässä parantumisen edistyessä.

Osteopatia on todettu sekä tutkimuksissa että käytännössä toimivaksi ja turvalliseksi hoitomenetelmäksi. Sillä voidaan hoitaa kaiken ikäisiä ihmisiä – vauvasta vaariin.

Osteopaatti on Suomessa virallinen terveydenhuollon ammattihenkilö.