Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Vastaanotto avoinna myös iltaisin ja lauantaisin

Otan vastaan arkisin kello 10-20 ja lauantaisin kello 12-15. Vapaat ajat selviävät helpoimmin sähköisen ajanvarauksen kautta, mutta varauksen voi tehdä myös tekstarilla, sähköpostitse tai puhelimitse. Kaikki ilta- ja lauantaiajat eivät kuitenkaan näy sähköisessä varauslistassa, joten niitä kannattaa kysellä erikseen. 

Vastaanotolle esteetön kulku

Vastaanotto sijaitsee katutasossa eikä portaita ole, joten olet tervetullut myös rollaattorin tai pyörätuolin kanssa eivätkä lastenrattaatkaan ole ongelma.

Saattaja voi tarvittaessa odottaa mukavasti odotushuoneessa tai tulla mukaan hoitohuoneeseen.

Ulko-oven eteen pääsee autolla ja siihen saa hetkeksi pysähtyä, joten potilaan voi tuoda autolla aivan oven eteen.

6D-teippauksella helpotusta kipuihin

Olen ottanut käyttöön uudentyyppisen kinesioteipin, jolla esimerkiksi lymfakiertoa voidaan tehostaa. Uutuudesta enemmän kinesioteippaus-sivulla,

 

Vastaanotto Heinäveden Varistaipaleella

Loma-aikoina otan asiakkaita vastaan Varistaipaleella lähellä kanavaa. Vastaanoton osoite on Luostaritie 42. Varistaipaleella otan iltojen lisäksi vastaan myös päivisin.

Heinävesi on varteenotettava kesälomakohde. Siellä on upean luonnon lisäksi paljon mielenkiintoista nähtävää, mm. useita kanavia ja kaksikin luostaria, Valamon munkkiluostari ja Lintulan nunnaluostari. Naapurikunnasta Leppävirralta löytyy Orinoron rotkolaakso, joka tarjoaa mielenkiintoisen vaelluskohteen. Majoitusta löytyy luostareista, kirkonkylässä on hotelli ja Karviossa uusittu lomakylä ja leirintäalue. Varistaipaleella on Niemelän luonnonkaunis pihaleirintä Niemen parkki järven rannalla.