Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Vastaanotto avoinna myös iltaisin ja lauantaisin

Otan vastaan arkisin kello 10-20, lauantaisin kello 12-15. Vapaat ajat selviävät helpoimmin sähköisen ajanvarauksen kautta, mutta voit kysellä niitä myös sähköpostitse, tekstarilla tai puhelimitse. Sähköisesti varattavien aikojen lisäksi minulla on myös ns. akuuttiaaikoja kiireellisten tilanteiden varalle, niitä voit kysellä sähköpostitse tai puhelimitse.

 

Vastaanotolle esteetön kulku 

Vastaanotto sijaitsee katutasossa eikä portaita ole, joten olet tervetullut myös rollaattorin tai pyörätuolin kanssa eivätkä lastenrattaatkaan ole ongelma. 

Saattaja voi tarvittaessa odottaa mukavasti odotushuoneessa tai tulla mukaan hoitohuoneeseen.

Ulko-oven eteen pääsee autolla ja siihen saa hetkeksi pysähtyä, joten potilaan voi tuoda autolla aivan oven eteen.

 

6D-teippauksella helpotusta kipuihin

Olen ottanut käyttöön uudentyyppisen kinesioteipin, jolla esimerkiksi lymfakiertoa voidaan tehostaa. Uutuudesta enemmän kinesioteippaus-sivulla,

 

Kremppablogi

Blogisivullani https://kremppakorjaamo.wordpress.com/ tarinoin osteopatiasta, terveydestä ja muistakin tärkeistä asioista. Käykääpä vilkaisemassa!

 

 www.klinik.fiwww.klinik.fi

 

Yhteystiedot

Kielorinteen Hyvinvointipalvelut
Osteopaatti D.O., urheiluhieroja

Kari Kangas

Osoite Iivisniemenkatu 2, 02260 Espoo 
(klikkaamalla osoitetta saat esille sijainnin näyttävän kartan). 

Vastaanotto sijaitsee katutasossa B-portaan kohdalla.

Puhelin 045 1134545. Voit soittaa koska tahansa klo 9-21. Ellen pääse vastaamaan, voit jättää soittopyynnön tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Sähköposti kari.kangas(at)saunalahti.fi

 

Voit varata ajan myös sähköisesti, keltainen "varaa aika" -nappi löytyy esimerkiksi sivun oikean puoleisen palstan alaosasta.

 

Pysäköinti ja bussiyhteydet

Vastaanoton lähistöllä on kadunvarsipysäköintipaikkoja sekä Iivisniemenkadulla että Iivisniemenaukiolla.

Lähimmälle bussipysäkille on matkaa 300 m. Bussiyhteydet voit hakea osoitteesta https://www.hsl.fi/reitit-ja-aikataulut.

 

 
 


    Lähetä alla olevalla lomakkeella terveyteen ja osteopaattisiin hoitoihin liittyviä kysymyksiä. Kysymys vastauksineen julkaistaan nimettömänä, ellet nimenomaan kiellä julkaisemista. Siinä tapauksessa saat vastauksen antamaasi sähköpostiosoitteseen. Nimeäsi tai sähköpostiosoitetta ei missään tapauksessa julkaista eikä sitä käytetä markkinointitarkoituksiin.

Kentät merkinnällä * ovat pakollisia.