Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Vastaanotto avoinna myös iltaisin ja lauantaisin

Otan vastaan arkisin kello 10-20 ja lauantaisin kello 12-15. Vapaat ajat selviävät helpoimmin sähköisen ajanvarauksen kautta, mutta varauksen voi tehdä myös tekstarilla, sähköpostitse tai puhelimitse. Kaikki ilta- ja lauantaiajat eivät kuitenkaan näy sähköisessä varauslistassa, joten niitä kannattaa kysellä erikseen. 

Vastaanotolle esteetön kulku

Vastaanotto sijaitsee katutasossa eikä portaita ole, joten olet tervetullut myös rollaattorin tai pyörätuolin kanssa eivätkä lastenrattaatkaan ole ongelma.

Saattaja voi tarvittaessa odottaa mukavasti odotushuoneessa tai tulla mukaan hoitohuoneeseen.

Ulko-oven eteen pääsee autolla ja siihen saa hetkeksi pysähtyä, joten potilaan voi tuoda autolla aivan oven eteen.

6D-teippauksella helpotusta kipuihin

Olen ottanut käyttöön uudentyyppisen kinesioteipin, jolla esimerkiksi lymfakiertoa voidaan tehostaa. Uutuudesta enemmän kinesioteippaus-sivulla,

 

Henkilötietolain (523/1999) mukainen rekisteriseloste (linkki)

Potilastietosi (nimi, syntymäaika, yhteystiedot ja tiedot annetuista hoidoista) tallennetaan erillisellä tietovälineellä olevaan tiedostoon, jota säilytetään lukitussa tilassa. Tietoja ei luovuteta sivullisille, mutta voit itse pyytää omat tietosi tarkastettaviksi.

Ensimmäisen käyntisi yhteydessä allekirjoittamallasi lomakkeella antamasi tiedot säilytetään lisäksi paperimuodossa lukitussa tilassa eikä niitä luovuteta sivullisille.