Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Vastaanotto avoinna myös iltaisin ja lauantaisin

Otan vastaan arkisin kello 10-20, lauantaisin kello 12-15. Vapaat ajat selviävät helpoimmin sähköisen ajanvarauksen kautta, mutta voit kysellä niitä myös sähköpostitse, tekstarilla tai puhelimitse. Sähköisesti varattavien aikojen lisäksi minulla on myös ns. akuuttiaaikoja kiireellisten tilanteiden varalle, niitä voit kysellä sähköpostitse tai puhelimitse.

 

Vastaanotolle esteetön kulku 

Vastaanotto sijaitsee katutasossa eikä portaita ole, joten olet tervetullut myös rollaattorin tai pyörätuolin kanssa eivätkä lastenrattaatkaan ole ongelma. 

Saattaja voi tarvittaessa odottaa mukavasti odotushuoneessa tai tulla mukaan hoitohuoneeseen.

Ulko-oven eteen pääsee autolla ja siihen saa hetkeksi pysähtyä, joten potilaan voi tuoda autolla aivan oven eteen.

 

6D-teippauksella helpotusta kipuihin

Olen ottanut käyttöön uudentyyppisen kinesioteipin, jolla esimerkiksi lymfakiertoa voidaan tehostaa. Uutuudesta enemmän kinesioteippaus-sivulla,

 

Kremppablogi

Blogisivullani https://kremppakorjaamo.wordpress.com/ tarinoin osteopatiasta, terveydestä ja muistakin tärkeistä asioista. Käykääpä vilkaisemassa!

 

 www.klinik.fiwww.klinik.fi

 

Hinnasto

 

Käyntikerta: 70 €

  • Yksi hoito tutkimuksineen kestää 30-45 minuuttia. 

5 käyntikertaa sarjakortilla: 320 €

  • Maksu/laskutus 1. käyntikerran yhteydessä.

Kinesioteippaus: hoidon yhteydessä lisämaksuton, erikseen suoritettuna 15 €.

Kotikäynnit:

  • Etelä-Espoon, itäisen Kirkkonummen ja Lauttasaaren alueilla 150 € hoitokerta (sis. matkaveloituksen).
  • Muualle sopimuksen mukaan.

Hoidot voi maksaa käteisellä, pankkikortilla tai laskulla.

Erillisiä toimistomaksuja tms. ei peritä.

Osteopaattinen hoito on etenevä prosessi, jonka onnistuminen usein edellyttää useamman hoitokerran sarjaa - tosin joskus hyvään lopputulokseen päästään kertahoidollakin.

 

Jos haluat antaa hoidon lahjaksi, voit sopimalla ajankohdan etukäteen käväistä luonani ostamassa lahjakortin, tilata sen minulta sähköpostitse, tai puhelimitse tai voit tilata sellaisen netistä Kielorinteen omasta verkkokaupasta tai Klikcard-palvelun kautta. Mahdollinen postitus sisältyy hintaan.

Lähetä alla olevalla lomakkeella terveyteen ja osteopaattisiin hoitoihin liittyviä kysymyksiä. Kysymys vastauksineen julkaistaan nimettömänä, ellet nimenomaan kiellä julkaisemista. Siinä tapauksessa saat vastauksen antamaasi sähköpostiosoitteseen. Nimeäsi tai sähköpostiosoitetta ei missään tapauksessa julkaista eikä sitä käytetä markkinointitarkoituksiin.

Kentät merkinnällä * ovat pakollisia.