Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Vastaanotto avoinna myös iltaisin ja lauantaisin

Otan vastaan arkisin kello 10-20, lauantaisin kello 12-15. Vapaat ajat selviävät helpoimmin sähköisen ajanvarauksen kautta, mutta voit kysellä niitä myös sähköpostitse, tekstarilla tai puhelimitse. Sähköisesti varattavien aikojen lisäksi minulla on myös ns. akuuttiaaikoja kiireellisten tilanteiden varalle, niitä voit kysellä sähköpostitse tai puhelimitse.

 

Vastaanotolle esteetön kulku 

Vastaanotto sijaitsee katutasossa eikä portaita ole, joten olet tervetullut myös rollaattorin tai pyörätuolin kanssa eivätkä lastenrattaatkaan ole ongelma. 

Saattaja voi tarvittaessa odottaa mukavasti odotushuoneessa tai tulla mukaan hoitohuoneeseen.

Ulko-oven eteen pääsee autolla ja siihen saa hetkeksi pysähtyä, joten potilaan voi tuoda autolla aivan oven eteen.

 

6D-teippauksella helpotusta kipuihin

Olen ottanut käyttöön uudentyyppisen kinesioteipin, jolla esimerkiksi lymfakiertoa voidaan tehostaa. Uutuudesta enemmän kinesioteippaus-sivulla,

 

Kremppablogi

Blogisivullani https://kremppakorjaamo.wordpress.com/ tarinoin osteopatiasta, terveydestä ja muistakin tärkeistä asioista. Käykääpä vilkaisemassa!

 

 www.klinik.fiwww.klinik.fi

 

Vastaanotto Heinäveden Varistaipaleella

Loma-aikoina otan asiakkaita vastaan Varistaipaleella lähellä kanavaa. Vastaanoton osoite on Luostaritie 42. Varistaipaleella otan iltojen lisäksi vastaan myös päivisin.

Heinävesi on varteenotettava kesälomakohde. Siellä on upean luonnon lisäksi paljon mielenkiintoista nähtävää, mm. useita kanavia ja kaksikin luostaria, Valamon munkkiluostari ja Lintulan nunnaluostari. Naapurikunnasta Leppävirralta löytyy Orinoron rotkolaakso, joka tarjoaa mielenkiintoisen vaelluskohteen. Majoitusta löytyy luostareista, kirkonkylässä on hotelli ja Karviossa uusittu lomakylä ja leirintäalue. Varistaipaleella on Niemelän luonnonkaunis pihaleirintä Niemen parkki järven rannalla. 

 

 

Lähetä alla olevalla lomakkeella terveyteen ja osteopaattisiin hoitoihin liittyviä kysymyksiä. Kysymys vastauksineen julkaistaan nimettömänä, ellet nimenomaan kiellä julkaisemista. Siinä tapauksessa saat vastauksen antamaasi sähköpostiosoitteseen. Nimeäsi tai sähköpostiosoitetta ei missään tapauksessa julkaista eikä sitä käytetä markkinointitarkoituksiin.

Kentät merkinnällä * ovat pakollisia.